Στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε και άλλους σε ένα κίνημα προστασίας των πόρων του πλανήτη μας. Ο τρόπος είναι απλός, προστατεύουμε τα ζώα, προστατεύουμε το περιβάλλον, τρώμε υγιεινά!
ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΣ ΦΟΙΒΟΣ
CEO

ποιοί είμαστε

Η οικογένεια Νικ. Καρακίτσου παραδοσιακά δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων και του λιανικού εμπορίου απο το 1960, προσφέροντας πάντα στους πελάτες της προϊόντα υψηλής ποιοτικής διατροφικής αξίας. Οι αρχές της αξιοπιστίας, της τιμιότητας και της διαφάνειας στις εμπορικές μας σχέσεις, σε συνδυασμό με την αγάπη, το μεράκι και τον ενθουσιασμό για το νέο, υπήρξαν ο δικός μας άβακας για την ανάπτυξη μας.

Η εταιρία μας ACHAIA ΑΕ, έχει βασικό της προσανατολισμό την προσφορά στον άνθρωπο και στη διατροφή του, ταυτίζοντας αυτή την αποστολή κυρίως με την ανάπτυξη προϊόντων vegan στην Ελληνική αγορά. Η υγεία των καταναλωτών είναι η μεγάλη μας προτεραιότητα όπως και η προστασία του πλανήτη μας, που υποφερει απο την ασταμάτητη εκμετάλλευση και υπερκατανάλωση των πόρων που προσφέρει στον άνθρωπο.

Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε και άλλους σε ένα κίνημα που θα αποτρέπει την σκληρή εκμετάλλευση των ζώων (τα ζώα δεν είναι προϊόντα), αναλαμβάνοντας την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα για την προστασία του περιβάλλοντος και όσων μας διαθέτει η φύση, παραδίδοντας ένα καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας.

Ο τρόπος είναι απλός, προστατεύουμε τα ζώα, προστατεύουμε το περιβάλλον, τρώμε υγιεινά! Σε αυτή την κατεύθυνση η εταιρία μας έχει αναλάβει τη διάθεση των προϊόντων VEGANZ, με πλήρη σειρά vegan προϊόντων σε μπισκότα, σοκολάτες, μπάρες δημητριακών, γκοφρέτες, σάλτσες κ.α., τη διάθεση των προϊόντων VEGA Mill με μια πλήρη σειρά σε φυτικά ροφήματα από αμύγδαλο, καρύδα, βρώμη, σίκαλη  κ.α., όπως και τη διάθεση των φυτικών τυριών της FERRETTI με vegan φυτικά τυριά κρέμα, το μοναδικό vegan ανθότυρο όπως και την vegan παρμεζάνα.

Η δική μας υπόσχεση είναι πως θα μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας!  Δεν θα σταματήσουμε να αναζητάμε και να αναπτύσσουμε καινοτόμα προϊόντα υγιεινής διατροφής, θεωρώντας ως το πιο σπουδαίο όλοι να αντιληφθούμε πόσο σημαντικό είναι να τρώμε υγιεινά και να προστατεύουμε το περιβάλλον. Έχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε ένα καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας αλλά και στις επόμενες γενιές!