Καλώς ήρθες Planet LOVER!!!

Χίπεις, λουλουδένια κολιέ, αναφορές στην Yokο Ono … μακριά γένια και μαλλιά, ομάδες ανθρώπων που κρατούν τα χέρια και τραγουδούν γύρω από μία φωτιά στην παραλία. Αυτό είναι μάλλον το στερεότυπο που έχουμε όλοι όταν φέρνουμε σαν εικόνα του πώς είναι ένας Planet Lover. Αλλά αυτό είναι πολύ ΒΑΡΕΤΟ! Με Β κεφαλαίο!  Πράγματι αυτός ο αναχρονιστικός τρόπος σκέψης ανήκει στο παρελθόν και δεν έχει και καμία βάση ή νόημα. Η βιωσιμότητα και η προστασία του περιβάλλοντος επηρεάζουν τους πάντες.

Η ενσυναίσθηση για τον πλανήτη και το περιβάλλον μας, μάς αφορά όλους!  Κι εμείς στην Veganz, αυτό είναι που προσπαθούμε να κάνουμε με τις eco conscious συσκευασίες μας!

 

Ας αρχίσουμε με μία συνειδητή επιλογή για το μέλλον μας και ας επιλέξουμε μία διατροφή φυτική. Περίπου το 24% των εκπομπών CO2 στην Ευρώπη, προέρχονται από την κατανάλωση ζώων και ζωικών προϊόντων. Ακόμη και μία ευέλικτη διατροφή που απλώς να περιλαμβάνει vegan προϊόντα, μπορεί να ελαχιστοποιήσει σημαντικά την ζήτηση σε ζωικά προϊόντα. Όσο περισσότεροι αποβάλλουμε τα ζωικά προϊόντα από την διατροφή μας, όσο περισσότεροι χορτοφάγοι και vegan υπάρχουν ,τόσο καλύτερο είναι για το περιβάλλον!

Σκέψου: Με μία καθολικά χορτοφαγική διατροφή μπορείς να σώσεις 4,200 lt νερό την ημέρα, 3,8m2 δάσους,1 ζώο και να μειώσεις κατά 4,5kgr τις εκπομπές του CO2! (Πηγή: www.cowspiracy.com/facts) .

Ουάου! Αυτό κι αν είναι επιχείρημα!!

 

Η οικολογική ισορροπία των προϊόντων VEGANZ

Χρησιμοποιώντας μια βαθμολογία βιωσιμότητας (sustainability score) που μπορεί να φανεί στη συσκευασία των προϊόντων μας, αποκαλύπτουμε το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε είδους.

 

 

 

Ο σωματοφύλακας του περιβαλλοντικού μας μυστικού: Οι Veganz Roasted Σοκολάτες!!!

Ποιος χρειάζεται μία κοινότυπη σοκολάτα γάλακτος όταν μπορεί να έχει μία απολαυστική και σε γεμάτη γεύση σοκολάτα από την Veganz?   Στις ποικιλίες Roasted Hazelnut και White Roasted Almond, αυτοί οι δύο vegan γλυκοί πειρασμοί, εντυπωσιάζουν όχι μόνο με την απίστευτα βαθιά γεύση τους, αλλά και με την οικολογική συσκευασία τους και τη βαθμολογία βιωσιμότητας Eaternity!

 

Εξάλλου την γή δεν την έχουμε κληρονομήσει από τους γονείς μας! Την έχουμε δανειστεί από τα παιδιά μας!