Με χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και την αποκλειστική τοποθέτηση των φυτικών τυροκομικών προϊόντων της εταιρίας Ferretti σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

 

Τα Ferreti είναι μία οικογένεια vegan τυροκομικών τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από την γεύση των συμβατικών τυροκομικών.
Οι καταναλωτές πλέον μπορούν να απολαμβάνουν vegan-νηστίσιμα τυροκομικά σε τέσσερις υπέροχες γεύσεις: Παρμεζάνα ,Ανθότυρο, Τυρί κρέμα και Τυρί κρέμα με λιαστή Τομάτα.
Είναι μεγάλο βήμα η αποκλειστική συνεργασία μας με την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ αφού ανεξάρτητα με την περίοδο της Σαρακοστής που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να μπουν σε μία διαδικασία νηστείας και αποτοξίνωσης είναι μία μοναδική ευκαιρία για το καταναλωτικό κοινό της Ελλάδας να δοκιμάσουν τα κορυφαίας γεύσης αναπληρώματα.
Παρ όλο που ο προσανατολισμός μας αρχικά ήταν οι Vegan καταναλωτές, στην πορεία αντιληφθήκαμε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ανεξάρτητα με τις διατροφικές τους ταυτότητες , στρέφονται σε πιο υγιεινές λύσεις για την κατανάλωση των τυροκομικών τους.

Άρα δεν χρειάζεται κάποιος να είναι Vegan ,Vegeterian ή Χριστιανός ορθόδοξος  σε περίοδο νηστείας για να καταναλώσει εναλλακτικής μορφής τυροκομικά προϊόντα. Τα Vegan τυροκομικά Ferreti απευθύνονται σε κάθε έναν που θέλει να απολαμβάνει πλούσια σε γεύση τυροκομικά χωρίς όμως να λαμβάνει τα επιβλαβή για την υγεία του λιπαρά και σάκχαρα! Χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία!

#achaiasa #vegandiet #avbassilopoulos #allazoumesinithies #sarakosti #ecoconscious #glutenfree #lactozefree